In Erp houdt Hans van de Vondervoort 2.150 vleesvarkens volgens de eisen van het Beter Leven-keurmerk. In twee weken worden zijn stallen gevuld met biggen. Een kleine drie maanden later gaan de deuren pas open om slachtrijpe varkens af te leveren. Bedrijfs all-in, all-out heeft veel voordelen maar het oog van de meester is ook broodnodig.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Meest gelezen
'Oost west, thuis best in Mariahout'
Gisteren, 08:30
Danish Crown sluit opnieuw een slachterij
Gisteren, 10:12
Britse varkenssector boert weer iets achteruit
Gisteren, 08:20
Blogs
'Oost west, thuis best in Mariahout'
Gisteren, 08:30
'Dankjewel persoon X'
15-04-2024
'On the road again'
11-04-2024
‘Het lijkt hier wel een zwijnenstal’
08-04-2024
Bedrijf in Beeld
Partners
Extra aandacht voor gelten lonend
MSD Animal Health
PRRS-vrije toekomst?
MSD Animal Health
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl
Klassieke varkenspest aangetroffen buiten Europa
Vandaag, 16:43
Italië en Polen krijgen geen grip op Afrikaanse varkenspest
Vandaag, 16:02
Europese Commissie keurt renure-voorstel eindelijk goed
Vandaag, 15:55