Van Rooi Meat wil de capaciteit van haar varkensslachterij in Helmond met een kwart vergroten. Het bedrijf is van plan het aantal slachtingen op te voeren van 60.000 varkens naar 75.600 varkens per week. De aanvraag om te mogen uitbreiden ligt bij de gemeente.
Het familiebedrijf wil al het vlees van die slachtvarkens op dezelfde locatie verwerken. De bouw van productie- en voorverpakkingslijnen, een inpakruimte en een vrieshuis met 10.000 ton opslagcapaciteit is in volle gang.
Lees ook het artikel: Bouw bij Van Rooi vordert.
Lees ook
Meest gelezen
Carrièreswitch: zeugen eruit en het communicatiepad op
Gisteren, 12:00
Duroc-varkens vergen speciale behandeling
30-04-2024
Blogs
'Samen op weg naar de toekomst'
29-04-2024
'Eenheidsworst of juist meer variatie?'
25-04-2024
'Zien, en gezien worden'
22-04-2024
'Oost west, thuis best in Mariahout'
18-04-2024
Bedrijf in Beeld
Partners
PIA-vaccinatie zorgt voor lagere CO2-footprint
MSD Animal Health
Extra aandacht voor gelten lonend
MSD Animal Health
Stelling
Loading