Griepvaccin Respiporc FLU3

 IDT Biologika Introduceert nieuw griepvaccin varkenshouderij: Respiporc FLU3. Dit is een vaccin tegen het griepvirus bij varkens, dat ontwikkeld en geproduceerd is door IDT BIOLOGIKA GmbH uit Dessau-Rosslau in Duitsland.

IDT Biologika, een Duits familiebedrijf, lanceert haar trivalent griepvaccin voor varkens in heel Europa. Respiporc FLU3, het originele vaccin, beschermt efficiënt tegen de huidige circulerende subtypes H1N1, H1N2 en H3N2 van het varkens influenza virus.

Werkend vanuit het concept "alles in één hand", biedt IDT Biologika een complete oplossing met inbegrip van serologische en virologische diagnostiek met aansluitend subtypering. Een volledige ondersteuning van analyse van het probleem tot het punt van het ontwikkelen van een plan van aanpak is de taak van het technische support team IDT Biologika.

Als het influenza virus toeslaat in de hedendaagse varkenshouderij, zien we niet enkel meer de typische griepachtige klinische symptomen. Naast de acute vorm zien we steeds vaker een aanhoudende "chronische" vorm, een endemische vorm of menginfecties van het influenzavirus.

Voor meer achtergrond informatie kunt u terecht op de site www.swine-influenza.com of contact opnemen met Jurgen van Leuteren van IDT Biologika Benelux  (+316 29038612) of Benelux@idt-biologika.com voor diagnostiche mogelijkheden.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Woensdag
    17° / 9°
    20 %
  • Donderdag
    18° / 6°
    10 %
  • Vrijdag
    19° / 8°
    10 %
Meer weer