Mijn jaar

‘Dit wordt mijn jaar’, schreef ik 31 december 2013 op Facebook. En het klopte. Want 2014 ís mijn jaar geworden. De overname van Varkens, de stap naar volledig ondernemerschap. De oprichting van mijn contentbedrijf De Snuitgeverij, mijn eerste medewerkers, al die contracten en afspraken. Mijn eigen kantoor, mijn persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe kansen.

Voorstellen voor samenwerking. Onverwachte verbindingen, schijnbaar toevallige samenlopen.‘Het was een hectisch jaar. Maar het was het waard.’Dat postte ik dit jaar op 31 december op mijn Facebookpagina. Ik zette er ook bij dat het allemaal niet mogelijk was geweest zonder de onvoorwaardelijke steun van het thuisfront. Mijn kinderen weten inmiddels drommels goed wat De Snuitgeverij en Varkens zijn.

Dat komt ook omdat ik de mogelijkheid heb gehad eraan te bouwen het afgelopen jaar. Omdat ik wist dat ze in goede handen waren. Bij mijn Wim, of bij mijn ouders. En als ik het af en toe even niet zag zitten, was daar mijn allerbeste vriendin Meta voor wijze raad. Omdat we elkaar al kennen sinds we kleuters waren.

In 2015 gaat er voor Varkens best veel veranderen. Op de cover staat Varkens.nl, dat heeft u wellicht gezien. Het geeft een beetje aan waar we het komende jaar naartoe willen groeien als merk. Dat laten groeien ga ik niet alleen doen. In februari zult u er meer over lezen. In het gedrukte blad, dat wel. Want dat zal zeker niet verdwijnen.

‘En 2015 wordt óók jouw jaar!’ was de reactie van een andere vriendin op mijn Facebookbericht. Laten we hopen dat ze gelijk heeft. Volgens mij geldt hetzelfde voor de varkenssector, dus voor u. Nieuwe samenwerkingsvormen, sterk voorbereid de toekomst in. Ook in dit nieuwe jaar weet ik me gesteund door mijn naasten. En vooral dat wens ik u ook toe. Proost op 2015!

Janneke Janssens
Eigenaar Varkens.nl

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Dinsdag
    22° / 10°
    5 %
  • Woensdag
    25° / 13°
    60 %
  • Donderdag
    23° / 13°
    50 %
Meer weer