Inschrijven Summerschool 2015 gestart

Voor de zesde keer organiseren HAS Hogeschool en CAH Dronten samen met Varkens Innovatie Centrum Sterksel een Summerschool varkenshouderij. Deze bijspijkercursus draagt de werktitel ‘Varkenshouden in 2025’en zal plaatsvinden van 6 tot en met 17 juli bij VIC Sterksel.

De cursus is gericht op medewerkers in de periferie van de varkenshouderijketen en ouderejaarsstudenten van hogere agrarische opleidingen en universiteiten. Het ‘Partnership innovators van de varkenshouderij en varkensvleesketen’ waardeert het jaarlijks terugkerende initiatief.

Net als de vijf voorgaande edities biedt de Summerschool een gevarieerd programma. Tijdens de excursies en presentaties geven experts uit het bedrijfsleven alle ins en outs over actuele thema’s in de sector. Ook richten de cursisten zich tijdens een groepsopdracht op het toepassen van eigen creativiteit bij het uitdenken van een innovatief concept. Lees meer in deze flyer.

Aanmelden kan tot 1 juli 2015 door een mail te sturen naar kennismakervarken@has.nl. Het aantal deelnemers is maximaal 20 personen. 

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Maandag
    18° / 5°
    20 %
  • Dinsdag
    21° / 10°
    45 %
  • Woensdag
    23° / 11°
    60 %
Meer weer