Jongerius onderscheiden

Jos Jongerius, voormalig secretaris van het Productschap Vee en Vlees (PVV), heeft de Dutch International Meat Award (DIMA) ontvangen. Hij kreeg deze uit handen van Annechien ten Have en Henny Swinkels namens het bestuur van het PVV.

De uitreiking vond plaats op donderdag 8 maart, tijdens het afscheid van Jos Jongerius als PVV-secretaris. De Dutch International Meat Award (DIMA) is voor de tiende keer uitgereikt. Jongerius ontvangt de onderscheiding als erkenning voor zijn grote kennis van zaken, het overbrengen hiervan naar de vee- en vleessectoren en zijn tomeloze inzet in diverse inhoudelijke maar vaak ook bestuurlijke en politiek complexe dossiers. Jongerius wordt geroemd om zijn ervaring en expertise en enorm nationaal en internationaal netwerk.


De DIMA is ingesteld door de dagelijkse besturen van het Productschap Vee en Vlees (PVV) en het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE) en bedoeld voor personen of organisaties die een bijzondere bijdrage leveren aan de positie van Nederlands vlees in het buitenland.
 

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Zondag
    15° / 10°
    50 %
  • Maandag
    17° / 6°
    20 %
  • Dinsdag
    21° / 10°
    60 %
Meer weer