Secuur sturen op kwaliteitsbiggen
Arbeid besparen, een betere darmgezondheid bij de biggen en het streptokokkenprobleem getackeld. Dat is de ervaring van familie Van Sleeuwen in het Limburgse Grashoek sinds ze verse brij met ferment voert. 'Het is echt een aanrader, maar je moet wel secuur met Plus+Ferment werken', stelt de 22-jarige Sil van Sleeuwen. Hij laat zien hoe hij dat doet.
Lees ook
Meest gelezen
'Hoe kom ik aan goede biggen, ook al zijn er genoeg?'
Gisteren, 08:30
Varkensaanbod lager, vleesproductie hoger
03-05-2024
Blogs
'Hoe kom ik aan goede biggen, ook al zijn er genoeg?'
Gisteren, 08:30
'Zwarte krulstaarten in China'
02-05-2024
'Samen op weg naar de toekomst'
29-04-2024
'Eenheidsworst of juist meer variatie?'
25-04-2024
Bedrijf in Beeld
Partners
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl
Vetkwaliteit varken kan beter via genetica en voer
Gisteren, 17:44