Themadag 'On the road naar luchtwassers'

Varkens organiseert samen met DLV de themadag 'On the road naar luchtwassers'. Deelnemers bezoeken drie varkensbedrijven, met chemische en biolische luchtwasser. Naast de ervaring van varkenshouders is ook de toelichting van leveranciers te horen.

Er zijn verschillende systemen beschikbaar en toepasbaar met grote verschillen in investeringskosten, de mate van reductie en exploitatiekosten. Een goede oriëntatie op het gebied van luchtwassers is belangrijk om een juiste keuze te maken.
De themadag ‘On the road naar luchtwassers’ begint met een precentatie en uitleg over de beschikbare systemen door een specialist van DLV.
Daarna brengen deelnemers een bezoek bij drie bedrijven die een luchtwassysteem hebben toegepast.

Aanmelden
De themadag is donderdag 20 februari van 9.30 tot 16.00 uur in de omgeving van Sterksel. In verband met bedrijfsbezoeken kan de groep niet te groot zijn. Vooraf aanmelden is daarom noodzakelijk.
Aanmelden kan tot dinsdag 28 januari met behulp van het antwoordformulier of via mail naar: secretariaatdier@dlv.nl of per fax: 0317-49 1475. Bijwonen van de themadag kost € 75,- p.p. exclusief btw.

Meer informatie.
 

Lees ook

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Dinsdag
    24° / 12°
    20 %
  • Woensdag
    19° / 15°
    60 %
  • Donderdag
    20° / 13°
    50 %
Meer weer