Postuum+beelden+en+uitspraken+van+Jan+Kerkhof
Nieuws
© Fransen Gerrits

Postuum beelden en uitspraken van Jan Kerkhof

Als lezer van vakmagazine Varkens vindt u aan het eind van de week editie juli in uw brievenbus. Op de voorpagina en in een redactionele bijdrage treft u uitspraken en beeld van Jan Kerkhof aan. Vol ongeloof vernam de redactie van Varkens afgelopen weekend dat Jan plotseling is overleden. Ons medeleven gaat uit naar zijn gezin, familie en vrienden. Ook zijn collega’s van diervoederproducent Fransen Gerrits wensen wij sterkte met dit enorme verlies.

Vanuit Fransen Gerrits ontving Varkens deze in memoriam van Jan Kerkhof. Die willen wij u niet onthouden.

'Met grote verslagenheid en droefheid delen wij mee dat onze zeer gewaardeerde collega Jan Kerkhof, specialist varkenshouderij, afgelopen weekend kort voor de verschijning van de juli-editie van Varkens plotseling is overleden. Helaas lag dit nummer al bij de post, waardoor we de publicatie van het artikel ‘Focus op kilo’s voer per kilo speengewicht’ niet meer tegen konden houden.

Het valt ons, en vele met ons, zwaar om dit artikel zo kort na het overlijden van Jan onder ogen te krijgen. Anderzijds is het een kroon op zijn levenswerk. Een leermeester, sparringpartner en vriend. Praktisch, realistisch en vooral ook economisch onderlegd. Grondlegger van de Voer Efficiëntie Factor zoals beschreven in het artikel. Jan was een inspiratiebron voor velen en zijn woorden getuigen van een diep inzicht en passie voor zijn vak.

Wij hopen dat zijn visie en wijsheid een blijvende indruk zullen achterlaten. Wij wensen familie, vrienden, kennissen, klanten, collega’s en alle nabestaanden heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd.
Jan, we gaan je missen!

Collega’s Fransen Gerrits'

Bekijk meer over:

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Zondag
    23° / 12°
    25 %
  • Maandag
    25° / 12°
    20 %
  • Dinsdag
    28° / 14°
    0 %
Meer weer