![Vruchten+plukken+van+bedrijfs+all%2Din%2C+all+out](/public/image/320x205/2017/05/Vondervoort-12.jpg)
©
In Erp houdt Hans van de Vondervoort 2.150 vleesvarkens volgens de eisen van het Beter Leven-keurmerk. In twee weken worden zijn stallen gevuld met biggen. Een kleine drie maanden later gaan de deuren pas open om slachtrijpe varkens af te leveren. Bedrijfs all-in, all-out heeft veel voordelen maar het oog van de meester is ook broodnodig.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Meest gelezen
Mobiele mestverwerker mogelijk oplossing voor mestcrisis
Gisteren, 09:56
Druk op inkomen van varkenshouder loopt op
03-02-2025
Linda Verriet: ‘Sector moet op zoek naar nieuwe balans’
Vandaag, 08:30
'Je hoeft het niet alleen te doen'
03-02-2025
Blogs
![](/public/image/320x205/255045.jpg)
'Je hoeft het niet alleen te doen'
03-02-2025
![](/public/image/320x205/240935.jpg)
'Plotsklaps veranderende wereld'
30-01-2025
![](/public/image/320x205/227725.jpg)
'Biggetjes: ze geven energie'
23-01-2025
Bedrijf in Beeld
Partners
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl
![](https://cdn.nieuweoogst.nu/public/image/320x205/236991.jpg)
Varkenshouders benutten genetische vooruitgang
Vandaag, 08:50
![](https://cdn.nieuweoogst.nu/public/image/320x205/255340.jpg)
Webinar: Hoe staat de landbouw in Oekraïne ervoor?
Gisteren, 15:19
![](https://cdn.nieuweoogst.nu/public/image/320x205/252032.jpg)
'Toegevoegde waarde varkenssector fors onderschat'
Gisteren, 13:41