In Erp houdt Hans van de Vondervoort 2.150 vleesvarkens volgens de eisen van het Beter Leven-keurmerk. In twee weken worden zijn stallen gevuld met biggen. Een kleine drie maanden later gaan de deuren pas open om slachtrijpe varkens af te leveren. Bedrijfs all-in, all-out heeft veel voordelen maar het oog van de meester is ook broodnodig.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Meest gelezen
'Zwarte krulstaarten in China'
Gisteren, 08:30
Biggennotering beweegt tussen Spaanse en Duitse markt
Gisteren, 08:42
Duroc-varkens vergen speciale behandeling
30-04-2024
Blogs
'Zwarte krulstaarten in China'
Gisteren, 08:30
'Samen op weg naar de toekomst'
29-04-2024
'Eenheidsworst of juist meer variatie?'
25-04-2024
'Zien, en gezien worden'
22-04-2024
Bedrijf in Beeld
Partners
De grillen van het PRRS-virus
MSD Animal Health
APP, een schadelijke ziekte
Ceva Santé Animale
Varkenshouders tillen leiderschapskills naar hoger niveau
Boehringer Ingelheim
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl
Vleesconsumptie Europa daalt met 4,5 kilo per persoon
Vandaag, 16:25
Dierenwelzijn opgenomen in grondwet in België
Vandaag, 12:17
ForFarmers verkoopt meer voer en ziet winst stijgen
Gisteren, 17:39
Biggennoteringen laten voor het eerst sinds oktober daling zien
Gisteren, 08:59