
©
In Erp houdt Hans van de Vondervoort 2.150 vleesvarkens volgens de eisen van het Beter Leven-keurmerk. In twee weken worden zijn stallen gevuld met biggen. Een kleine drie maanden later gaan de deuren pas open om slachtrijpe varkens af te leveren. Bedrijfs all-in, all-out heeft veel voordelen maar het oog van de meester is ook broodnodig.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Meest gelezen
Levendig Aeres-symposium over krulstaart
24-04-2025
'Ziekte, humor en een nieuwe toekomst!'
22-04-2025
Kasper Bekker: 'Verdienmodel van boeren is mijn leidraad'
Gisteren, 16:50
Blogs

'Varkensliefde opwekken is de kunst'
24-04-2025

'Ziekte, humor en een nieuwe toekomst!'
22-04-2025

'Nieuwsgierige buren'
17-04-2025
Bedrijf in Beeld
Partners
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl

NAJK mist langjarig budget in stikstofplannen
Gisteren, 19:55

Bonus Voergroep Zuid is gemiddeld 3,80 euro per ton voer
Gisteren, 14:32