
©
In Erp houdt Hans van de Vondervoort 2.150 vleesvarkens volgens de eisen van het Beter Leven-keurmerk. In twee weken worden zijn stallen gevuld met biggen. Een kleine drie maanden later gaan de deuren pas open om slachtrijpe varkens af te leveren. Bedrijfs all-in, all-out heeft veel voordelen maar het oog van de meester is ook broodnodig.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Meest gelezen
'Een andere kijk'
Gisteren, 08:30
Zorgen in Amerika om toenemende uitval vleesvarkens
Gisteren, 17:41
Blogs

'Een andere kijk'
Gisteren, 08:30

'Lokroep voor meer erfvertrekkers'
10-03-2025

'Goed voorbereid de toekomst in'
06-03-2025

'Wat een verademing'
27-02-2025
Bedrijf in Beeld
Partners

Natuurlijk voer besparen bij zeugen en biggen met robuustere darmen
Speerstra Feed Ingredients

Aanpak coccidiose zorgt ook na het spenen voor betere groei
Ceva Santé Animale
Stelling
Loading
Nieuws van NieuweOogst.nl

Beëindigingsregeling: 66 veehouders wachten nog op besluit
Vandaag, 11:05
Uitval vleesvarkens in Verenigde Staten neemt toe
Vandaag, 09:50