In Erp houdt Hans van de Vondervoort 2.150 vleesvarkens volgens de eisen van het Beter Leven-keurmerk. In twee weken worden zijn stallen gevuld met biggen. Een kleine drie maanden later gaan de deuren pas open om slachtrijpe varkens af te leveren. Bedrijfs all-in, all-out heeft veel voordelen maar het oog van de meester is ook broodnodig.
Lees meer in dit artikel.
Tekst: Jos Thelosen
Foto’s: Van Assendelft Fotografie
Meest gelezen
Blogs
'De power van varkensvlees'
23-12-2024
'Pig butchering zien als voorbeeld'
19-12-2024
'En toen werd het stil…'
12-12-2024
Bedrijf in Beeld
Partners
Mycoplasma hyopneumoniae, een veelvoorkomende aandoening
Ceva Santé Animale
Maagzweren bij varkens, het mysterie ontrafeld
MSD Animal Health
Enten: zo laat als het kan, zo vroeg als het moet
MSD Animal Health
Stelling
Loading