Topigs+Norsvin+wijst+Dick+Hordijk+aan+als+nieuwe+CEO
Nieuws
© Topigs Norsvin

Topigs Norsvin wijst Dick Hordijk aan als nieuwe CEO

Topigs Norsvin heeft Dick Hordijk benoemd tot CEO. Hij neemt vanaf 31 maart volgend jaar het stokje over van Villaume Kal.

Samen met Hans Olijslagers (CTO) en Pieter van Sundert (CFO) vormt Hordijk vanaf 31 maart 2025 de directie van het varkensgeneticabedrijf. Hij is tot 1 januari nog CEO van Royal Agrifirm Group.

Daarvoor bekleedde Hordijk diverse internationale management- en directiefuncties bij Cargill. Hij behaalde een masterdiploma Bedrijfseconometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en een postmaster Financial Controlling aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Duurzaamheidsagenda

'Wij zijn erg blij met de benoeming van Dick. Hij heeft niet alleen een uitgebreide kennis van de internationale agrarische sector, maar ook ervaring met coöperatieve organisaties. Hij zal met zijn kennis en ervaring een zeer waardevolle bijdrage aan onze duurzaamheidsagenda leveren', zegt voorzitter Mark Tijssen van Coöperatie Topigs en de raad van commissarissen van Topigs Norsvin.

Over zijn nieuwe rol bij Topigs Norsvin zegt Hordijk: 'Ik ben blij dat ik na acht mooie jaren bij Agrifirm kan blijven werken voor een organisatie die eigendom is van agrarisch ondernemers. Ik voel me vereerd een bijdrage te mogen leveren aan het succes van het meest innovatieve varkensgeneticabedrijf ter wereld.'

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    16° / 13°
    65 %
  • Zondag
    17° / 11°
    50 %
  • Maandag
    15° / 14°
    70 %
Meer weer