Werknemers+kijken+uit+naar+speciale+dag+van+de+waardering
Nieuws
© Foto Van den Oetelaar

Werknemers kijken uit naar speciale dag van de waardering

15 augustus is sinds 2020 bestempeld als de Dag van de Agrarische Medewerker. Voor de vijfde keer roept Team Agro NL boeren, tuinders en vissers op om hun waardering te tonen aan hun arbeidskrachten. Zonder hun inzet zou de voedselvoorziening haperen.

Voor consumenten is het vanzelfsprekend dat jaarrond de winkelschappen vol liggen met genoeg en gezond voedsel, fleurige bloemen en groene planten. Zoiets vergt constante inzet en aandacht van boeren, tuinders en vissers samen met hun medewerkers. Zij liggen aan de basis van de productie van groenten, fruit, zuivel, vlees, vis, eieren, bloemen en planten. Vaste en/of tijdelijke agrarisch medewerkers zijn onmisbaar voor ondernemers in de agrarische sectoren.

Voor Team Agro NL was dat vijf jaar geleden de reden een speciale dag voor deze medewerkers op te zetten. Agrarisch werkgevers kunnen zelf bepalen wat ze aan deze dag doen door bijvoorbeeld te zorgen voor iets lekkers of een attentie. Team Agro NL roept op hun acties te delen via #DagVanDeAgrarischeMedewerker in hun posts op sociale media.

Een speciaal ontworpen postkaart versturen naar iedere medewerker kan ook. Via de site van Team Agro NL kan iedereen die kaart downloaden, voorzien van een persoonlijke boodschap en verzenden of persoonlijk overhandigen.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Maandag
    29° / 17°
    70 %
  • Dinsdag
    24° / 18°
    60 %
  • Woensdag
    23° / 17°
    50 %
Meer weer