Varkens+vertoeft+nog+een+dagje+in+Hardenberg
Nieuws
© Jos Thelosen

Varkens vertoeft nog een dagje in Hardenberg

De eerste dag van de Dutch Pork & Poultry Expo in Hardenberg is achter de rug. Redacteuren van het platform voor de varkenshouderij Varkens hebben in de stand talloze bezoekers mogen ontvangen en kunnen spreken. Het aantal uitgedeelde spaarvarkens overtrof de verwachtingen ruimschoots.

Met een symposium over duurzame energie en energieopslag trapte Dutch Pork & Poultry Expo af. De twee beurshallen vulden zich daarna vrij snel met bezoekers en er ontstonden overal gesprekken. Ook de geuren van versbereide hapjes verspreidde zich op sommige plekken. Vlees van varkens van de Frivar-keten, Heyde Hoeve en Keten Duurzaam Varkensvlees was op specifieke plekken te proeven.

Het initiatief BIG Challenge, waarin de agri- en foodsector strijdt tegen kanker, had een goede dag. Veel gesprekken ontstonden bij de stand van de sectorpromotie voor de varkenshouderij, The Pig Story en Het Beste Idee van Varkensland. Dat gebeurde eveneens bij de belangenbehartiger voor de varkenshouderij POV, maar net zo goed bij al die andere standdeelnemers.

Vandaag vindt de tweede dag van de vakbeurs in de Evenementenhal in het Overijsselse Hardenberg plaats tussen 14 en 22 uur. Het programma is te vinden op de website van de Dutch Pork & Poultry Expo en ook Varkens knoopt daar graag een gesprekje met u aan.

Online kennissessies

Vitale Varkenshouderij

Meld je hier aan

Stelling

Loading

Weer

  • Zaterdag
    16° / 13°
    65 %
  • Zondag
    17° / 11°
    50 %
  • Maandag
    15° / 14°
    70 %
Meer weer